Un porumb dulce neobisnuit, dezvoltat de catre indieni, renumit pentru malai albastru dulce si distinctiv. Excelent pentru consum proaspat, pentru producerea de faina albastra sau folosit pentru decorare.
In plus fata de culoarea drastic diferita, porumbul indian are mai multe avantaje nutritionale fata de soiurile de porumb standard galben. Acesta contine cu 20% mai multe proteine si are un indice glicemic mai mic decat porumbul galben.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.